• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Rola przedsiębiorczości społecznej w redukcji nierówności społecznych.

Żeby wydedukować, czym jest wino, wypada rozróżnić skład jego detalów, kiedy jest gronem, sokiem z winogron a następnie winem. Sok z winogron przed fermentacją składa się głównie z wody oraz cukrów, a także z kwasów oraz innych substancji chemicznych w mniejszej ilości, które są odpowiedzialne za definitywny skład wina. Fermentacja alkoholowa przekształca znaczącą część cukrów z soku z winogron w alkohol etylowy, jakkolwiek zostawia inne interesujące związki, takie jak gliceryna. Co poniektóre z tych związków, które są bieżące w mniejszym stopniu, dają pewny charakter degustacji wina, tak jak oraz towarzystwo garbników, jakie odnajdują się w skórce winogron oraz wolno je uważać za naturalny konserwant, który zezwala winom starzeć się więcej niż 5 lat, co potwierdza wina. Inne elementy dodaje się do grzech w sposób sztuczny i składają się na to, co oznacza się dodatkami do wina. Akcesoria te maja na celu stabilizować miarodajne związki (białka, kryształy winianu itd.), zmniejszyć poziom kwasów, przeciwutleniaczy (kwas askorbinowy), specyfików przeciwbakteryjnych (dwutlenek siarki, kwas sorbowy, sorbinian, kwas benzoesowy, kwas fumarowy).

1. Zobacz teraz

2. Sprawdź teraz

3. Zarejestruj się

4. Galeria

5. Szczegóły

Categories: Biznes

Comments are closed.